Trädfällning inom Skellefteå Kommun

Trädfällning i Skellefteå

TrädGubben är din kompletta leverantör av trädvård, både för små och stora projekt. Vi utför trädfällning, trädvård & trädbeskärning i Västerbotten, med säte i Skellefteå.</p> <p>Hör av er på 073-825 99 10 för vidare information. Vi lämnar gärna offert och hoppas att vi får hjälpa dig såga ned något träd!

Vi på TrädGubben hjälper er med trädfällningen, oavsett storlek på trädet och plats, inom Skellefteå Kommun. Vi  hittar oftast lösningar i de svåraste situationerna.

Trädfällning

Det kan vara ett omfattande arbete att göra en trädfällning inom tättbebyggt område. Det är många aspekter vi som arborister (trädfällare) måste tänka, allt från säkerheten och fällriktning till trädets friskhet. Våra har många års erfarenhet av trädsäkerhet och har de utbildningar och certifikat som krävs för en säker trädfällning.

Prisförslag

Vi hjälper gärna till med fällning av allt trån gårdsträd, buskar, äppelträd till döda eller sjuka träd som står illa till.  Det är svårt att säga ett exakt pris på en trädfällning då det är många faktorer som avgör priset, så som närhet till  byggnader,  höjden på trädet och sjukdommar i trädet. Tveka inte på att höra av dig, det är kostnadsfritt att be om en offert.

Vi erbjuder  mängdrabatt vid fällning av flera träd. Vi kan givetvis också hjälpa till med att forsla bort trädet från tomten med hjälp av lastbil.

Rutavdraget

RUT-avdraget gälller för de flesta trädarbeten, så som beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar.

Det finns specifikationer på Skatteverkets hemsida om exakt vad som ingår i RUT-avdraget.